5 cărţi de citit în februarie 2019

recomandari-februarieLuna trecută mi-am propus să citesc 5 cărţi. Am reuşit să citesc 2 cărţi şi un sfert. Una pe care am citit-o nici măcar nu era în lista din articol. 😀 Ianuarie m-a ajutat să îmi dau seama că nu este necesar să iasă totul cum mi-am propus de la început, lucrurile se ajustează pe parcurs. Cel mai important este să nu renunţ şi să merg înainte.

Am pus şi câteva categorii din care să îmi aleg cărţile pe care le citesc şi am renunţat pe parcurs la această limitare. O să citesc ce îmi atrage interesul la momentul respectiv, indiferent din ce domeniu este.

Acestea sunt cărţile pe care mi le propun să le citesc/termin de citit în februarie:

Labirintul spiritelor – Carlos Ruiz Zafon

Am început Labirintul de luna trecută şi am citit un sfert. Este o carte interesantă şi abia aştept să parcurg şi mai mult din poveste. Este o carte destul de groasă(aproape 900 pagini). Pe lângă povestea lui Daniel şi a prietenilor săi, ni se prezintă povestea Aliciei Gris, a ministrului Vals şi a celor din jurul lor.

O zi din viaţa lui Ivan Denisovici – Aleksandr Soljeniţîn

Am citit şi auzit de multe ori că este o carte care te răscoleşte. Sub ideea nevinovată a unei singure zile petrecute de Ivan în mod normal descoperim lucrurile putrede dintr-un sistem care a distrus milioane de oameni.

Lumea Sofiei – Jostein Gaarder

Povestea filosofiei explicată unui copil. Un bun început pentru a înţelege istoria ideilor filosofice şi de a citi o poveste bună. Asta numesc eu o adevărată aventură.

Omul în căutarea sensului vieţii – Viktor Frankl

Am această carte de ceva timp şi nu mi-am făcut timp să o citesc. De data asta vreau să descopăr lecţiile pe care mi le poate oferi.

Jurnal I – Mircea Eliade

Am citit jumătate din primul volum până acum. Luna aceasta vreau să îl termin şi să continui să descoper ce lucruri interesante a mai gândit Eliade.

Tu ce cărţi ţi-ai propus să citesc în luna februarie? Ce cărţi îmi recomanzi pentru luna următoare? 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.