8 filme horror care m-au speriat rău de tot

Prea des se întâmplă să ne uităm la un film horror și să nu ne speriem. Pentru mine este valabil acest lucru în majoritatea timpului dar sunt câteva filme care m-au speriat destul de rău. 

Dacă și tu vrei să te sperii uită-te la următoarele filme:

Shutter

Ăsta este filmul care mi-a terorizat copilăria și adolescența. Am făcut greșeală să îl văd într-o noapte, singur acasă, pe la 12 ani. Să spun că m-a îngrozit și n-am mai dormit toată noaptea de frică este prea puțin. 

 

As Above, So Bellow

Ideea de a rămâne blocat undeva sub pământ mă înspăimântă instant. Nu cred că există vreo persoană care să guste această experiență.

Oamenii din filmul ăsta se duc să caute pe dracu în praznic în catacombele din Paris și o încurcă rău de tot. Numai când mă gândesc la filmul ăsta încep să simt că nu mai am aer și deschid toate ferestrele. 

 

It follows

Este ceva foarte înfricoșător în gândul că cineva te urmărește. În acest film nu este vorba despre un alt om ci despre ceva mult mai înspăimântător. O entitate care se transmite sexual, ca un fel de boală, și care te va urmări până când o s-o mierlești. Nu poate fi ucisă, nu poți să scapi de ea, doar tu o poți vedea și are enorm de multă răbdare. Ce faci?

 

The Descent

Urăsc peșterile. Iar după ce am văzut filmul ăsta este clar că nu o să mă aventurez vreodată în găurile astea. Un grup de femei mult mai curajoase decât mine se hotărâsc să facă o călătorie prin peșterile din munții Apalași. Problema este că deranjează locuitorii de acolo și nu sunt niște creaturi prea politicoase.  Numai când mă gândesc la asta mi se pune un nod în stomac.

 

Annabelle Creation

Ăsta este cel mai înspăimântător film din universul Conjuring. Imaginează-ți să fii blocat într-un scaun cu rotile și un demon nenorocit să vrea să îți ia sufletul. Curat ghinion! Mai ales dacă ești doar un copil simpatic și nevinovat.

 

The Conjuring

Al doilea cel mai înfricoșător film din seria Conjuring. Este fix filmul care a dat startul la toate franciza asta. Obiectiv este unul dintre cele mai bune filme ale genului din secolul ăsta. 

Povestea este bine scrisă, personajele sunt bine conturate și te sperie de faci pe tine. 

 

Insidious

Insidious este o serie care a devenit din ce în ce mai întortochează pe măsură ce continua. Este interesant să urmărești cronologia și să înțelegi cum se leagă toate între ele. Prima parte este cea mai înfricoșătoare și cea mai bună din punctul meu de vedere. 

 

Unfriended

Fantome supărare + internet = niște adolescenți îngroziți. Ideea asta cu o fantomă care folosește internetul ca să te sperie și apoi să te ucidă a mai fost folosită în multe alte filme. 

Cred că asta este unul dintre alea bune și cu adevărat înspăimântătoare. Mi-a plăcut că distruge psihologic persoanele în cauză și după ce a terminat să le înroșească ochii de la atâta plâns le omoară în moduri destul de nasoale. 

 

Dacă nici măcar unul dintre filmele astea n-o să te sperie poți să te declari psihopat cu acte în regulă.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.