Arhiva 81(2022) – recenzie serial

Netflix reuseste sa ma suprinda cu cate un serial in genul Arhiva 81. Cu un aer indie, fara staruri, fara explozii a la Michael Bay. O lume ciudata, in care prezentul se confunda cu trecutul prin intermediul unor casete video.

Dan(Mamoudou Athie) este angajat sa restaureze un set de casete vechi si ajunge sa se indragosteasca de protagonista povestii, jucata de Dina Shihabi, spusa de casetele respective. O dragoste la distanta care sparge barierele spatiu-timp. Actrita principala este destul de simpatica si te atasezi de personajul pe care-l joaca. Celalalt personaj principal pare ca este lipsit de emotii. Nu stiu daca este actorul vinovat sau pur si simplu asa trebuia sa-l joace.

Actorii din serial imi sunt vag cunoscuti. Vad ca majoritatea au jucat in seriale populare dar n-am avut ocazia sa-i vad pana acum. Este o chimie buna intre ei. Mi se pare ca au tras putin de poveste. Putea sa fie de 6 episoade si era mai ok. Au marsat prea mult pe partea cu misterul si au pierdut din tempo. Devine usor plictisitor pe la jumate. Cel mai probabil o sa fie si un sezonul doi dupa cum s-a terminat primul sezon. Dar nu putem sa fim siguri de nimic. Seriale mai bune au fost anulate in coada de peste deci putem doar sa spera.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *