Capcana Margrave – Lee Child | recenzie carte

Am vrut prima data sa vad serialul bazat pe cartea asta si undeva pe la jumatate primului episod m-am razgandit. Daca ma intereseaza povestea mai bine citesc cartea. Una destul de groasa dar care se citeste repede datorita subiectului si a modului in care e scrisa. Un sfert din carte este ocupat de descrierea locurilor vizitate de personaje. Restul cartii este actiune constand in lupte corp la corp, lupte in inchisoare, lupte pe ploaie. Am precizat ca se tot bat astia in cartea asta?

Am primit de la aceasta carte exact ceea ce asteptam. Fara prea mari pretentii, fara resturnari de situatie neverosimile ( sunt cateva rasturnari, totusi).

Jack Reacher ajunge din intamplare, sau nu, in orasul Margrave. In prima dimineata petrecuta aici este intrerupt in timpul micului dejun de politistii orasului si arestat pentru omucidere. Un speedrun in cee ce priveste intratul in belele. Se dovedeste ca nu el a comis crima dar lucruri se complica imediat ce acesta iese din celula sa. Sa fie prezenta lui Jack Reacher aici doar o coincidenta sau totul sa fie planuit cu meticulozitate?

Lucrurile se complica, ca in orice carte politista, dar nu incepi sa iti dai ochii pe cap. Actiune ramane cat de cat realista si nu sunt multe fillere avand in vedere grosimea cartii.

Capcana Margrave este o carte politista pentru momentele cand vrei sa citesti ceva simplu si care sa nu iti dea prea mari batai de cap.

 

⭐⭐⭐

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *