Cele mai bune filme cu RECHINI

Varianta video o găsești AICI.

Filme cu rechini ucigași sunt hilare. Nu sunt neapărat un fan al filmelor de genul dar pot să mă simt destul de bine văzând unul. De când cu apariția lui Jaws, au apărut din ce în ce mai multe filme care au încercat să recreeze succesul acelui film. Unele au reușit, majoritatea au eșuat lamentabil.

Acestea sunt câteva filme care au reușit, cât de cât, să creeze o poveste și să fie interesante:

The Reef

După ce barca lor îi lasă baltă, un grup de prieteni încearcă să se salveze înotând până la cel mai aproapiat mal. Normal că un rechin locuiește în apele alea și începe să-i mănânce unul câte unul.

The Shallows

Blake Lively este o tipă sexy care își folosește toate forțele care să scape de un rechin imens care vrea să o mânânce la desert. Toată acțiunea se petrece într-un golf izolat. Având în vedere că ideea principală pe care se bazează filmul este destul de stupidă, The Shallows reușește să fie un film destul de bun.

Sharknado

Un film atât de stupid că a devenit unul dintre cele mai cunoscute filme cu rechini din toate timpurile. Titlul spune tot ceea ce este de spus, rechini care vin călare pe tornade să te mănânce.

Open Water

Cică ăsta este bazat pe o povestea reală. Un cuplu este uitat în larg de echipa cu care făceau scuba-diving și rechinii apar să-i devoreze. Este un film înfricoșător sincer să fiu. Nu îmi place ideea asta de a rămâne undeva blocat, mai ales în largul mării.

Deep Blue Sea

Niște cercetători fără scrupule transformă câțiva rechini în mașini de uciși superinteligente prin intermediul modificărilor genetice. Rechinii vor să-i omoare acum și ei încearcă să oprească asta. Samuel L. Jackson este înghițit de un rechin în filmul ăsta.

47 meters down

Două surori merg în vacanță în Mexic și se aventurează, cu niște tipi dubioși, să vadă un rechin în habitatul lui. Normal că lucrurile nu merg cu au fost plănuite și se lasă cu vărsare de sânge.

The MEG

Printre singurele lucruri cu care Jason Statham nu s-a luptat era un rechin. The Meg a rectificat această eroare îngrozitoare. Cine a câștigat oare?

Shark Night

Rechini care trăiesc în lacuri și mânăncă oamenii care se aventurează acolo. Cam asta e filmul ăsta.

Ghost Shark

Rechin care revine sub forma unei fantome și mănâncă oameni. Probabil că nu l-au primit în lumea de dincolo și trebuie și el să se adăpostească undeva.

Sand Sharks

Un film care n-are absolut niciun sens dar este amuzant de privit. Rechini care înoate prin nisip și omoară oamenii de pe plaje.

Bait

Imaginează-ți să faci cumpături liniștit și apoi să lovească un tsumani. Ok, nu-i mare lucru, te adăpostești undeva ca să nu te îneci. Dar cum faci asta dacă este un rechin imens care a venit odată cu apa.

Filmele cu rechini sunt incredibil de diverse. Iar în videoclipul ăsta ți-am oferit toată diversitatea de care ai nevoie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *