Gânduri de sfârșit de an 2019

Anul trecut mi-am propus să fac anumite lucruri și să adopt o mentalitate pozitivă și proactivă. Habar n-am dacă am reușit, nu am stat să contabilizez dacă sunt pozitiv, dacă sunt proactiv, dacă îmi ating potențialul. Am trăit și asta este de ajuns. Unele lucruri le-am făcut bine, cu altele am dat-o în bară într-un mare stil dar cu majoritatea lucrurilor am fost undeva la mijloc.

Am ajuns la concluzia că este ok să nu fi tu cel mai bun și cel mai cu moț. O viață normală, liniștită este ceea ce îmi doresc cu adevărat. Mă mai apucă pe mine nebuneala câteodată dar mă redresez repede. Cred că 2019 a fost anul în care am fost cel mai liniștit și mulțumit de mine. Încă am multe lucruri pe care le pot îndrepta dar aleg să nu mă las distrus de ideea că nu sunt perfect. Greșeala asta mi-a mâncat sufletul ani de zile.

Nu am reușit să citesc 70 de cărți dar am citit 16. Este ok, sunt mulțumit.

Am reușit să pun aici peste 100 de articole și să nu renunț la scris. Nu am făcut asta în fiecare zi, așa cum mi-am propus, ceea ce este ok.

Câteodată am vrut să fug de situațiile nasoale, am făcut asta de câteva ori. Dacă este să privesc în ansamblu mi-am păstrat verticalitatea și am reușit să trec peste toate obstacolele.

Am ales să renunț complet la studiile universitare. Nu știu dacă o să mă reapuc vreodată. Important este să fac ceea ce simt că este bine pentru mine pe termen lung. Chiar dacă mă sperie anumite lucruri și nu știu ce o să fac în continuare.

Important este să fii sincer cu tine iar asta este greu de multe ori.

Pentru 2020 îmi propun să:

  • citesc o carte pe săptămână
  • scriu 200.000 cuvinte până la sfârșitul anului
  • să călătoresc în 3 locuri noi
  • să văd 200 filme
  • să văd 100 de sezoane din seriale

Toate aceste obiective se pliază pe ce vreau să fac în continuare și pe cine vreau să fiu pe viitor. Sper să le ating și să continui cu altele și mai ambițioase. Dar asta este altă poveste. Un 2020 liniștit, plin de realizări și sănătos îți urez!

 

Tu ce ți-ai propus pentru anul 2020?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.