Peninsula: Train to Busan – film horror coreean

Peninsula

 

Despre ce este ?

A doua parte de la foarte bunul film Train To busan.  Asta se petrece la 4 ani de la evenimentele din prima parte. Avem o echipa care se reintoarce in Koreea de Sud, la incheon. De ce fac asta? Pentru bani, normal.

Dupa ce aceasta tara a fost lasata prada zombiilor si restul lumii a reusit sa o izoleze complet,  au ramas aici foarte multe comori pe care anumite persoane si le doresc. Ca sa culegi aceste comori iti trebuie oameni care sa stie locul. Asa ajungem la refugiatii care ar face orice pentru a-si depasi statutul de tolerati din tarile unde s-au stabilit. 

De unde am auzit de el?

De pe Reedit. Este o sectiune acolo cu trailere de filme horror si am vazut prima data acolo ca urmeaza sa apara. Am facut si o reactie atunci.

Ce asteptari am avut?

Statistic, a doua parte la un film este mai slaba decat prima. Dar am zis sa nu pornesc cu prejudecati de genul. Asteptarile mele au fost la nimim reduse dar voiam sa nu fie mai slab decat primul.

Recomand?

Cum spuneam mai devreme. partea a doua are mari sanse sa fie mai slaba decat prima. Asta s-a intamplat si aici. Este destul de slaba. Are momente cand te suprinde si sunt scene, in principal cele cand conduce fetita, ca sunt destul de bine facute. In rest, este previzibil si, cateodata, plictisitor. 

Daca ti-a placut primul film, te sfatuiesc sa nu-i strici amintirea uitandu-te la acesta. Exista lucruri mai bune de facut. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.