Recenzie film: Fast and Furious – Hobbs&Shaw(2019)

Fast and Furios prezintă pe Hobbs&Shaw. Pe care-i știm din filmele precedente dar acum au filmul lor și este despre cum salvează ei planeta de Idris Elba.

Trebuie să mărturisesc că nu am fost nicioadată fan al seriei FnF. M-am uitat la 7, 8 și la ăsta. Nu m-ai impresioanat ca să vreau să mă uit la toată seria și nici nu sunt fani mașini. Că tot a venit vorba de mașini mă bucur enorm că nu mai este despre curse și chestii de genul. Câte liniuțe să mai faci, cât să mai sari de pe clădiri cu mașina, cât să mai plonjezi în ocean și să scapi.

Hobbs&Shaw este un film de acțiune care vrea să te facă să râzi. Reușește asta în felul în care filmele simple o fac. Glume despre cât de nasol este fiecare și despre cum fiecare o are mai mare decât celălalt și un cameo de la Kevin Hart. Omul ăsta este în orice chestie!

Nu am avut nicio așteptare de la filmul ăsta. Știu ce încearcă să faci(bani!) și să continue să pluseze pe actori cunoscuți și carismatici. Statham și The Rock sunt ambele chestii și de asta au primit un film doar al lor. Cred că a jucat un rol și cearta din The Rock și Vin Diesel dar este mult mai profitabil să scoți două filme decât unul.

Deci Hobbs, Shaw și sora lui Shaw – Hattie – trebuie să salveze lumea de Brixton, un agent Eton foarte puternic și perseverent și să nu o lase pe Hattie să moară. Spoiler alert!!!! Are un virus letal în ea. Nasol!

A, da, și sunt urmăriți de toate agențiile de informații din lume. Care nu reușeșc să-i prindă, normal, au prins vreodată pe cineva în seria asta?

Scenariul simplu și previzibil, scene de bătaie mișto făcute și filmate impecabil, actori cunoscuți și carismatici și femei frumoase și cu haine mulate pe ele. Perfect!

Sunt și câteva mașini – așa ca să nu plângă fanii adevărați FnF care știu ei cum era mai bine și că seria s-a stricat și că e mai bine cu mașină… Get a life!

Mi-a plăcut, mergem și la partea a doua!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.