Recenzie film: Stuber – Detectiv de nevoie(2019)

Stuber este un film de comedie care-i are în rolurile principale pe Dave Bautista în rolul detectivului Vic Manning și pe Kumail Nanjiani în rolul lui Stu Prasad, un șofer de Uber destul de idiot.

Din trailer părea un film amuzant și relaxant și chiar am avut așteptări. Nu să fie ceva WAW dar să mă facă să râd și să mă simt bine. Din nefericire pentru mine, nu a reușit asta. Sunt câteva faze amuzante dar parcă nu chiar atât de reușite. Am simțit că nici nu au încercat să-i pună în situații amuzante ci s-au bazat pe talentul actorilor. Batista și Kumar( nu e ăla din Harold și Kumar dar asta am crezut tot filmul) nu sunt chiar cei mai talentați actori.

Cred că cel mai mult au vrut să capitalizeze pe succesul lui Bautista din Gardienii Galaxiei și să îl pună să joace același rol. Într-un așa se simte. Este Drax din prima parte. Însetat de răzbunare, nepăsător cu cei din jur și amuzant, într-un fel.

Filmul începe cu o urmărire. De aici mi-am dat seama că nu o să meargă filmul ăsta și că nu trebuia să vin. Joacă atât de prost actorii că m-am gândit să plec. Este o lipsă acută de chimie între Dave Bautista și Karen Gillan. Iar roșcata noastră preferată din Dr. Who este groaznică în uniformă de polițist. Te rog, să nu mai faci asta vreodată.

Noroc că accentul s-a pus pe relația dintre cei doi bărbați că o luam razna dacă era așa tot filmul. Nici ei nu excelează prea mult iar situațiile sunt salvate de ciudățenia lui Kumail Nanjiani. Este potrivit pentru rolul ăsta de bărbat care nu primește ce vrea și care stă după o tipă de anii de zile.

stuber-2019-recenzie

Pe tot parcursul filmului o să fie câteva faze în care actorul pakistanian reușește să te facă să zâmbești. Cam asta tot ce pot să spun bine despre Stuber. În rest este un dezastru. O comedie de cinema care are un trailer simpatic și cam atât.

Ce mult mi-am dorit ca Dave Bautista să dea lovitura cu filmul ăsta și să mă facă să râd. Dar a reușit să mă dezamăgească și nu o să mai merg la vreo comedie la cinema niciodată.

Dezamăgit de faptul că sunt doi actori talentați și amuzanți dar care au primit un scenariu prost și care nu au reușit să-l salveze.

Iar tipul cu care trebuie să se lupte, Tedjo, este o glumă. Zici că este unul dintre figuranții din filmele cu Jackie Chan care a primit un rol pe care nu poate să ducă. Tot ce face este să râdă ca un idiot și să fie previzibil.

Ăsta este ultimul film prost la care mă duc la cinema. Nu merită banii!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *