Run(2020) – recenzie film

Pare un film captivant la inceput. Vrei sa afli care-i treaba cu tipa asta si de ce e asa bolnava fiica ei. Pare ceva in neregula cu toata viata asta pe care a construit-o si o tine din scurt cu o concentrare care da semne de boala psihica. Se construieste suspansul asta cam jumatate din film.

Cand fiica afla care-i treaba, avem doua confruntari intre ele. Foarte slabe, din punctul meu de vedere. Nu spune nimic nou si sunt fix scenele la care te astepti cand exista o rasturnare de situatie. Pe langa asta mai ai si close-up-urile alea insuportabile insotite de un tremurat al camerei care simbolizeaza ca s-a rupt ceva in persoana respectiva. Bullshit!

Run are un scenariu promitator si beneficiaza de o distributie restransa dar talentata. Executia este, insa, de toata jena. Spun asta cu regret pentru ca am vrut pana la sfarsit sa fie un film bun. Sarah Paulson este decenta. Kiera Allen este a doua persoana in scaun cu rotile care joaca un rol principal intr-un film deci bravo pt asta. In rest, nu am mare lucru de laudat la Run.

Este pe Netflix daca ai o ora jumatate de cheltuit si nu stii pe ce.

⭐⭐

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *