Tales from the hood – recenzie film

Tales from the hood(1995)

 

Despre ce este vorba?

Un grup de trei gansteri se duce la un antreprenor de pompe funebre sa cumpere droguri. Ceea ce nu stiu ei este ca asta cam ticnit si este pus pe spus povesti. Le prezinta trei cosciuge si trei povesti iar ei trebuie sa asculte ca sa ajunga la drogurile mult dorite. 

Cand ajung la droguri descopera ceva ce o sa le dea cu adevarat lumea peste cap. Ce este asta, ramane sa vezi doar daca te uiti la film.

 

De unde am auzit de el?

De la Dead Meat. Un canal de Youtube care este printre cele mai bune despre filme horror si despre aceasta industrie atat de putin inteleasa la noi. 

 

Ce asteptari am avut de la el?

Este un film horror de pe la jumatatea anilor 90. Nu am avut multe asteptari de la el dar ma gandeam ca o sa fie cat de cat interesant. Pot sa spun ca nu m-a plictisit si, pe langa cliseele care curg din el ca sangele dintr-un imp[uscat, nu pot sa reprosez ceva acestui film.

Este clar un film cu buget redus si cu actor necunoscuti. Dar pe langa aceste detalii este unul interesant si reuseste sa echilibreze bine mesajul social cu horror-ul de categorie B. 

 

Recomand?

Daca esti fan al filmelor horror, da, il recomand. La fan ma refer la cineva care chiar este interesant in industrie nu la cineva care vrea sa fie speriat. Daca esti interesant doar ca un film horror sa te sperie asta nu-i pt tine. Asteapta sa iasa urmatorul Conjuring si toate ai acolo noror de o sperietura zdravana. 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.